Første besøg hos Ib Lauersen

Første besøg hos Ib Lauersen

Hej fantastiske Coco Living følgere

Vi er simpelthen nødt til at dele vores seneste eventyr med jer - vores første besøg hos den utrolige Ib Laursen. Tine og jeg drog afsted med sommerfugle i maven og en overvældende glæde ved tanken om at dykke ned i en verden fyldt med fantastiske produkter, der emmer af hygge og charme.

Velkommen til Hyggen:

Da vi trådte ind ad døren hos Ib Laursen, blev vi mødt af den mest indbydende atmosfære. Showroomet var som en eventyrlig labyrint af skønne varer og de smukkeste dekorationer. Hver lille detalje bar præg af den nordiske designtradition, som Ib Laursen er kendt for, og vi var simpelthen i vores helt eget hyggeparadis.

Skattekisten af Lækre Varer:

Vi kastede os hovedkulds ind i at udforske alle produkter og hvert og eneste at vores produkt er udvalgt med omhu og kærlighed til at bringe hygge og komfort ind i ethvert hjem. Tæpper, puder, lanterner - et sandt overflødighedshorn af skatte, der ventede på at blive opdaget.

Brug Tæpper og Puder:

Vi ved, at mange af jer har savnet noget i jeres hjem - noget, der kan tilføre den varme og hygge, som vi alle trænger til. Og her kommer vores redningsmænd, tæpper og puder. Disse magiske elementer er ikke kun dekorative, de er også funktionelle. Og her er det bedste: Alle vores tæpper og puder kan nemt vaskes ved 30/40 grader. En praktisk løsning til et rent og hyggeligt hjem!

Indretningsfif med Vaskbare Tæpper og Puder:

  • Farverigt Kaos: Mix og match farver og mønstre på kryds og tværs for en legende og personlig stil.
  • Hyggeligt Lag-på-lag: Skab dybde og varme ved at lægge lag på lag af tæpper og puder.
  • Personlig Touch: Vælg designs, der afspejler din personlige stil, og som du kan blive forelsket i igen og igen.

Del Din Hygge:

Vi er virkelig nysgerrige på, hvordan I integrerer vores produkter i jeres hjem. Tag os med ind i jeres dagligdag og brug #CocoLivingmagic på sociale medier. Vi kan ikke vente med at se jeres kreative indretning og måske få et lille glimt af, hvordan I hygger jer derhjemme.

Vi håber, at I vil elske de nye tilføjelser til vores sortiment lige så meget som vi gør, og at de vil bringe en ekstra dosis hygge ind i hver eneste krog af jeres hjem.

Med masser af glæde og hyggelige hilsner, Tine & Lene cocoliving.dk

Leave a comment

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.