Udeindretning - cocoliving.dk

Bag kulisserne hos Coco Living: Mød Tine og Lene

Hej skønne Coco Living følgere

Vi vil gerne tage jer med på en rejse bag kulisserne og introducere jer for de ansigter og hjerter, der står bag Coco Living – mød Tine og Lene.

 

Historien om Venskab og Samarbejde:

Tine og Lene har en historie, der går langt tilbage. Mødt af skæbnen på en tidligere arbejdsplads, fandt de hinanden som kolleger og opdagede hurtigt, at de delte mere end bare et kontor. Gennem årene udviklede deres professionelle forhold sig til et dybt venskab, og det blev tydeligt, at de delte en fælles passion – kærligheden til at skabe hyggelige stunder i uderummet.

Tine: Familiemenneske og Smagfuld Hygge:

Tine, den kreative halvdel af Coco Living duoen, er en mester i at kombinere komfort, hygge og stil. Som personalekonsulent, familiemenneske med mand og mor til tre, har Tine altid været fortrolig med at jonglere med hverdagens krav. Hendes terrasse er hendes yndlingssted, hvor hun kan slappe af med en god bog, strikketøjet eller nyde en kop kaffe med familie og venner.

 

Lene: Natur og Kreativitet i Harmoni:

Lene, den visionære kraft bag Coco Living, har en baggrund inden for specialpædagogik og et hjerte, der banker for at skabe rum til gode stunder. Gift med Torben og mor til to drenge, finder Lene sin glæde i haven og orangeriet, hvor naturens materialer bliver til kreative uderumsskulpturer. Hendes mantra er enkelt: Hygge handler om at skabe et tilflugtssted, hvor naturens ro og menneskets kreativitet forenes.

Fra Samarbejdspartnere til Venner til Medejere:

Efter tidligere at have arbejdet sammen holdte de kontakten gennem årene. Besluttede Tine og Lene at tage springet ind i det ukendte sammen – de åbnede Coco Living. Fra samarbejdspartnere blev de venner og nu medejere af en webshop, der har til formål at bringe inspiration og hygge ud i verden.

Passion for Uderummet:

Tine og Lene deler en fælles lidenskab for at skabe hyggelige stunder i uderummet. De tror på, at det ikke kun handler om møbler og dekorationer, men om at skabe oplevelser, minder og øjeblikke af glæde. Deres rejse med Coco Living er drevet af ønsket om at inspirere andre til at gøre deres uderum til et personligt fristed.

Følg Med os på Rejsen:

Vi inviterer jer til at være en del af vores rejse ved at følge os på vores sociale medier. På Facebook og Instagram hedder vi Cocoliving.dk. Her deler vi ikke kun vores produkter, men også vores tanker, inspiration og øjeblikke af hygge fra vores egne uderum.

Vi er Tine og Lene, og Coco Living er ikke bare en webshop for os; det er vores lidenskab, vores drøm og vores hjerte. Velkommen til vores hyggelige hjørne af verden!

Med kærlighed og hygge, Tine & Lene [Coco Living] www.cocoliving.dk

Leave a comment

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.